Филмови

Школа за подлеци

Тој ќе се запише на училиште за самодоверба за да ја добие девојката, но и неговиот учител го сака истото...

Сабота, 25.05.2013 во 19:30 ч.

Школа за подлеци (School for Scoundrels, 2006)

Еден млад човек кој мисли дека нема доволно среќа и самодоверба, се запишува во „училиште“ кое што треба да му помогне да ја добие девојката од неговите соништа.

Тоа станува комплицирано кога ќе сфати дека и неговиот учител го сака истото.

Режија: Тод Филипс
Улоги: Били Боб Торнтон, Џон Хедере, Џасинда Берет