Филмови

Жртвување

Mладиот дилер на дрога кој сака да побегне од бизнисот му ја остава неговата петгодишна сестра на полицаецот да ја чува.

Петок, 24.05.2013 во 20:20

Жртвување (Sacrifice) 

Опасен полицаец случајно влегува во опасен хероински круг кога младиот дилер на дрога кој сака да побегне од бизнисот му ја остава неговата петгодишна сестра да ја чува. 

Режија: Демијан Ли 
Улоги: Куба Гудинг Џуниор, Кристијан Слејтер