Филмови

Смртоносна игра

Тајниот агент на ЦИА, Маркус, е на мисија во Детроит.

Четврток, 23.05.2013 во 20:20 ч.

Смртоносна игра  (Game of death)

Тајниот агент на ЦИА, Маркус, е на мисија во Детроит. 

Тој има задача да ликвидира дилер со оружје и негов финансиер, кој е шеф на голема инвестициска компанија. 

Но луѓето од неговиот тим имаат други планови и се вртат против него.

Режија: Џорџо Серафини
Улоги: Весли Снајпс, Зои Бел, Роберт Дејви