Филмови

Нинџа

Тие се само двајца..., нинџи, а против нив е полицијата на Њујорк...

Среда, 22.05.2013 во 20:20 ч.

Нинџа (Ninja)

Американецот Кејси, којшто учи Нинџитсу во Јапонија, мора да се врати во Њујорк за да го заштити легендарниот ковчег Јорои Битсу, каде што се наоѓа оружјето на последниот Кога Нинџа. 

Режија: Ајзак Флорентине
Улоги: Скот Адкинс, Тсуоши Ихара