Филмови

Крваво сурфање

Тие се подготвени да ги привлечат ајкулите, но не и да се соочат со чудото од крокодил...

Вторник, 21.05.2013 во 20:20 Ч.

Крваво сурфање (Blood Surf)

Продуцент, снимателка и двајца сурфери од Америка одат на еден остров да снимаат документарец. 

Тие се подготвени да ги привлечат ајкулите, но не и да се соочат со чудото од крокодил. 

Прашањето е дали ќе успеат да се вратат во цивилизацијата?

Режија: Џејмс Хикокс
Улоги: Декс Милер, Кејт Фишер, Данкан Регер.