Филмови

Рикошет

По седум години Блејк побегнува од затвор и сака да му се освети на Ник Стајлс...

Понеделник, 20.05.2013 во 20:20 ч.

Рикошет (Ricochet)

Акционен трилер во кој Дензел Вашингтон го игра полицаецот Ник Стајлс кој го сретнува криминалецот Ерл Талбот Блејк (Џон Литгов) и го сопира во неговата намера да оствари криминална кариера. 

Блејк завршува во затвор, а Ник Стајлс е во подем како кандидат за јавен обвинител и иден политичар. 

Но по седум години Блејк побегнува од затвор и сака да му се освети на Ник Стајлс. 

Режија: Расел Малкеј 
Улоги: Дензел Вашингтон, Џон Литгов, Ајс-Ти.