Филмови

После сексот

Жените мислат дека сите мажи, па и нивните се неверни, нo...

Недела, 19.05.2005 во 22.45 ч.

После сексот (After sex) 

Пет парови од Калифорнија, од кои само едни се венчани ги илустрираат и прават контрадикторности на теориите на сексуалните врски на двајца ТВ водители. 

Жените мислат дека сите мажи, па и нивните се неверни, но кога тие одат на излет во кои се вклучени само девојките, се впуштаат во случки кои се на граница на прељубата. 

При враќањето дома се случуваат проблеми со довербата кај сите пет двојки. 

Режија: Камерон Тор 
Улоги: Вирџинија Медсен, Ден Кортезе, Брук Шилдс