Серии

Торчвуд – Децата на планетата Земја

„Торчвуд – Децата на планетата Земја“, е најновата сезона на култната серија која се смета за продолжение на уште покултната „Доктор Ху“.

Сабота, 15:50 часот (реприза во вторник во 23:10)

„Торчвуд – Децата на планетата Земја“, е најновата сезона на култната серија која се смета за продолжение на уште покултната „Доктор Ху“.

Заплетот на оваа најнова сезона за открива во намерата на вонземјаните да ги киднапираат децата од планетата и да ја остават Земјата без иднина...

Телевизиско совршенство од студијата што работат за БиБиСи.

 

torcvud

Од: kate

Време: 14.03.2013 14:52:21

Коментар: prodolzete da ja davate serijata