Филмови

Зендели

Зендели не сака да го напушти својот сопруг, но ни Џони не сака да се откаже од неа...

сабота, 18.05.2013 во 22:45 Ч.

Зендели (Zandalee)

Зендели Мартин не се чувствува исполнета во својот брак со Тери Мартин. 

Таа се заплеткува во страсна афера со мистериозниот долгогодишен пријател на својот сопруг, Џони. 

Зендели не сака да го напушти својот сопруг, но ни Џони не сака да се откаже од неа.

Режија: Сем Пилсбери
Улоги: Николас Кејџ, Ерика Андерсон