Филмови

Тајната во нивните очи

Филмот е добитник на највисоката награда за филм - Оскар за најдобар филм од неанглиско говорно подрачје.

Сабота, 18.05.2013 во 19:30 ч.

Тајната во нивните очи (The Secret in Their Eyes)

Пензиониран правен советник пишува роман, надевајќи се дека ќе најде решение за еден од неговите случаи на убиство и за неговата невозвратена љубов кон неговата шефица што го прогонувале со децении подоцна.

Филмот е добитник на највисоката награда за филм - Оскар за најдобар филм од неанглиско говорно подрачје.

Режија Хуан Хозе Кампанела
Улоги: Рикардо Дарин, Соледад Виљамил, Пабло Раго