Филмови

Убијци

Опасноста доаѓа од секаде, од нивните соседи, пријатели, колеги.

Петок, 17.05.2013 во 20:20

Убијци (Killers) 

Спенсер Ејмс е професионален убиец за владата на САД, но при неговата мисија во Ница, Франција, ја сретнува убавата Џен и се заљубува во неа. 

Тие се венчаат и Спенсер одлучува да се откаже од опасната професија и да ја замени за идиличен семеен живот. 

Но, по три години, Спенсер и Џен  дознаваат дека има мулти-милионска награда за елиминација на Спенсер и нивните животи се во опасност. 

Опасноста доаѓа од секаде, од нивните соседи, пријатели, колеги.

Режија: Роберт Лукетич 
Улоги: Кетрин Хејгл, Ештон Качер, Том Селек