Филмови

Рани

Две момчиња од Белград сакаат да станат славни и почитувани во белгардското подземје...

Четврток, 16.05.2013 во 20:20

Рани

Филмот „Рани“ го прикажува насилничкиот живот на две момчиња од Белград кои сакаат да станат славни и почитувани во белгардското подземје.

Настаните се одвиваат во деведесеттите години на минатиот век за време на војната во поранешна Југославија и тие настани имаат свое влијание врз животот на момчињата.

Режија: Срѓан Драгојевиќ, Милан Мариќ, Драган Бјелогрлиќ, Никола Којо...