Филмови

Неприкосновен борец

Ќе му наместат поседување на дрога и ќе го однесат в затвор каде треба да се бори за да преживее...

Среда, 15.05.2013 во 20:20

Неприкосновен борец (Undisputed)

Бившиот светски шампион во тешка категорија Џорџ Ајсмен Чемберс се наоѓа во Русија за неколку ревијални мечеви.

Но, таму ќе му наместат поседување на дрога и ќе го однесат в затвор каде треба да се бори за да преживее.

Режија: Исак Флорентајн
Улоги: Мајкл Џеј Вајт, Скот Аткинс