Филмови

Време на чуда

Селаните се убедени дека тој е месијата и дека тој прави чуда.

Вторник, 14.05.2013 во 23:20

Време на чуда (Vreme Čuda)

Се случува во Југославија, веднаш по Втората светска војна кога земјата минува низ процес на отстранување на Бог. 

Во едно мало православно село Витанија се јавува непознат. 

Селаните се убедени дека тој е месијата и дека тој прави чуда.

Режија: Горан Паскаљевиќ
Улоги: Мики Манојловиќ, Драган Максимовиќ