Филмови

Порта

Три мали дечиња случајно ослободуваат орда мали демони од дупката пред нивната куќа...

Понеделник, 13.05.2013 во 20:20 ч.

Порта (The Gate)

Три мали дечиња случајно ослободуваат орда мали демони од дупката пред нивната куќа. 

Следи класична борба помеѓу доброто и злото кое се бори буквално да ја преземе Земјата и да настапи тотална темнина.

Режија: Тибор Такач 
Улоги: Стивен Дорф, Криста Дентон