Серии

Интернат

Почнува новата учебна година и сите ученици се собираат пред интернатот „Црна лагуна“.

Секој работен ден во 15:20 ч.

Почнува новата учебна година и сите ученици се собираат пред интернатот „Црна лагуна“.

Маркос и Паула се нови штитеници на „Црна лагуна“, а избрани се заради несреќата што ја доживеале нивните родители.

Маркос и Паула сега се оставени сами на себе и единственото семејство кое сега го имаат се професорите и другитев деца во интернатот.

За да ја заштити својата сестра од новата реалност, Маркос создава свет на илузии и фантазии кои и ги наметнува на Паула.

 

:) ?

Од: :)

Време: 15.12.2013 18:18:16

Коментар: Znam deka zavrsi serijava no ja sakame od pocetok ve molime najdite termini za serijava da ja ima od pocetok plisss <3

SERIJA?????

Од: dobra

Време: 05.11.2013 18:45:14

Коментар: MNOGU DOBRA SERIJA JA OBOZAVAM????????/

Njdobra serija

Од: Dimitrina

Време: 28.10.2013 14:19:58

Коментар: Najdobra serija e ova ja obozavam no davajte reprizi

12345678910...