Серии

Првата дама

Палома сепак ќе ја постигне својата амбиција, но останува прашањето „што го крие првата дама“?

Секој работен ден, премиера во 17:50 (додека е во тек СП во атлетика), реприза во 09:30

Теленовелата „Прва дама“ ја раскажува приказната за Палома, млада девојка од провинцијата која има силни амбиции да стане прва дама.

Но, љубовта кон Маријано, убав театарски режисер, ќе и направи пречки во остварувањето на нејзината цел. 

Палома сепак ќе ја постигне својата амбиција, но останува прашањето „што крие првата дама“?

 

Во понеделник завршува Првата Дама

Од: Martin

Време: 30.09.2013 18:45:52

Коментар: Во понеделник завршува прекрасната теленовела Првата Дама. Серијата е одлична, жалам што наскоро завршува. :(( Сепак ќе ја наследи исто така одличната серија Амбис на Љубовта(Abismo de Pasion). :))

Амбис на Љубовта Trailer

Од: MrIlove Telenovelas

Време: 26.09.2013 07:46:01

Коментар: Погледнете го трејлерот на новата мексиканска серија која ќе почне наскоро на Алфа ТВ, Амбис на Љубовта преведен на македонски јазик: http://www.youtube.com/watch?v=uyJyl39pY44

Од: нине

Време: 25.09.2013 11:41:15

Коментар: mnogu fala sto ja pustivte serijata otfrlena i sega ambis na lubovta fala pozzz ve sakam

123456789