Филмови

Романса од хартија

Софи е млада писателка на еротски романи, којашто уште од шестата година боледува од детска парализа.

Понеделник 13.05.2013 во 22:45

Романса од хартија (LUCKY BREAK)

Софи е млада писателка на еротски романи, којашто уште од шестата година боледува од детска парализа. 

Еден ден, додека работи на една приказна во библиотеката, Еди Мерсер случајно ја слушнува и почнува да се интересира за неа, но не го забележува нејзиниот хендикеп.

Режија: Бен Левин
Улоги: Ентони Ла Паља, Гиа Каридес, Ребека Гибни.