Филмови

Тренерот

За неговите пријатели и девојката Зои, Ник е заглавен во адолесценцијата....

Недела 12.05.2013 во 15:50

Тренерот (Coach)

За неговите пријатели и девојката Зои, Ник е заглавен во адолесценцијата. Има скоро 30 г, живее од наследство, нема работа и обврски. 

Но Зои го остава и заминува за Лос Анџелес. 

Ник смислува да најде работа како младински фудбалски тренер за да ја врати Зои. 

Работите сепак се одвиваат поинаку и тој сретнува нова девојка со која сака нов почеток. 

Режисер: Вил Фрирс
Главни улоги: Хју Денси, Џонатан Гутиерез, Лиан Балабан