Филмови

До ноќта

Нивната врска ги доведува само до конфузија и опсесија...

Четврток, 09.05.2013 во 22:55

До ноќта (Until the Night)

Еден неуспешен писател којшто води развратен живот има афера со поранешната девојка, којашто е сега мажена за поранешен актер. 

Нивната врска ги доведува само до конфузија и опсесија.

Режија: Грегори Хатанака
Улоги: Норман Ридус, Кетлин Робертсон, Миси Крајдер