Филмови

Тројцата мангупи

Тројца криминалци коишто работат за нечесен сопственик на казино, влегуваат во божиќниот дух, помагајќи на една бремена жена на автопат.

Вторник, 07.05.2013 во 23:45

Тројцата мангупи (Three Wise Guys)

Тројца криминалци коишто работат за нечесен сопственик на казино, влегуваат во божиќниот дух, помагајќи на една бремена жена на автопат. 

Подоцна, кога дознаваат дека дамата во неволја крие информации со коишто нивниот шеф може да заврши зад решетки, веднаш тргнуваат да ја најдат.

Режија: Роберт Исков
Улоги:Еди Меклинток, Џад Нелсон, Ник Тортуро