Филмови

Убиствено крстосување

Уште на почетокот од патувањето сите тројца сфаќаат дека ова нема да биде обична пловидба...

Понеделник, 06.05.2013 во 22:55

Убиствено крстосување (Kill cruise) 

Истрошен и пијан морнар се согласува да пренесе две Британки од Гибралтар до Барбадос со неговата јахта Беладона. 

Уште на почетокот од патувањето сите тројца сфаќаат дека ова нема да биде обична пловидба. 

Режија: Питер Кеглевич 
Улоги: Јурген Прочнов, Петси Кензит, Елизабет Хурли