Филмови

Куќа на душите

Ќерката на еден конзервативен патријарх се вљубува во младиот револуционер Педро...

Понеделник, 06.05.2013 во 19:40

Куќа на душите (The House of the Spirits)

Ќерката на еден конзервативен патријарх од Чиле од којшто се плашат сите негови работници, се вљубува во младиот револуционер Педро.

Тој ги тера работниците да се борат за социјализам. 

Нејзиниот татко на секаков можен начин се обидува да им забрани да се гледаат, но наскоро девојката останува бремена и раѓа ќерка.

Режија: Бил Огаст
Улоги: Џереми Ајронс, Мерил Стрип, Винона Рајдер, Антонио Бандерас