Филмови

Антони Зимер

Меѓународни полициски сили и Руската мафија го гонат Антони Зимер...

Недела, 05.05.2013 во 00:15

Антони Зимер (Anthony Zimmer) 

Меѓународни полициски сили и Руската мафија го гонат Антони Зимер, интелигентен човек одговорен за перење валкани пари во Франција. 

Зимер извел целосна пластична операција на лицето и гласот така што никој не знае како тој изгледа. 

Единствен начин како да дојдат до него е неговата сакана Кјара. Тие ја следат во воз за Ница каде таа запознава маж со слична градба на нејзиниот Зимер.

Режија: Жером Сале
Главни улоги: Софи Марсо, Иван Атал, Сами Фреј