Филмови

Механичарот

Набрзо тие што ги решаваат проблемите и самите стануваат проблем.

Недела, 05.05.2013 во 22:40

Механичарот (The Mechanic) 

Артур Бишоп е „механичар“, елитен убиец со строг кодекс и уникатен талент за чисто елиминирање на метите. Тој е најдобриот во тој бизнис. 

Но добива задача да го убие најдобриот пријател Хари. 

Потоа дознава дека е изигран и сака да ги убие одговорните за тоа. Во слика влегува и синот на Хари, Стив, кој сака да му биде партнер на Артур. 

Набрзо тие што ги решаваат проблемите и самите стануваат проблем. 

Режија: Сајмон Вест 
Главни улоги: Џејсон Статхам, Бен Фостер, Доналд Сатерленд