Документарна

Чудата на Исус

Документарната серија „Чудата на Исус“ е во продукција на БиБиСи и се состои од три дела.

Сабота, 04.05.2013 во 16:25, 18:00 и 19:30 ч.

Чудата на Исус

Документарната серија „Чудата на Исус“ е во продукција на БиБиСи и се состои од три дела.

Првата епизода има поднаслов „Галилеја во првиот век - што значеа чудата?“, втората „Дали Исус навистина верувал дека е син на Гопсод Бог“ и третиот дел „Најголемото од ситеб чуда“.