Филмови

Исус од Назарет

Најдобрата филмувана сторија за Исус во 4 дела во режија на Франко Зафирели.

среда, четврток, петок и сабота во 22:45 ч.

Исус од Назарет (Jesus of Nazareth)

Најдобрата филмувана сторија за Исус во 4 дела во режија на Франко Зафирели. 

Во главните улоги настапуваат легендарните Роберт Пауел, Ен Бенкрофт, Ернест Борџнин, Сер Лоренс Оливие, Ентони Квин, Род Стајгер, Џејмс Мејсон...

Режија: Франко Зафирели