Филмови

Наместен

Светот и се менува кога нејзиниот лик од романите оживува и таа е уапсена за сериозен криминал.

Вторник, 30.04.2013 во 23:45 ч.

Наместен (Framed)

Млада Американка работи во универзитетот Оксфорд и  не се снаоѓа добро со тамошниот естаблишмент. 

Наоѓа утеха во пишување крими трилери каде се замислува дека е гламурозна хероина. 

Светот и се менува кога нејзиниот лик од романите оживува и таа е уапсена за сериозен криминал.

Режија: Џон Кирби 
Улоги: Кетрин Самнер, Џон Шеа, Мартин Џарвис