Филмови

Командосот Леопард

Неколкумина луѓе почнуваат со организиран отпор под водство на познатиот командос Караско наречен „Ел леопард“.

Понеделник, 29.04.2013 во 22:55 Ч.

Командосот Леопард (Commando Leopard) 

Суров диктатор владее со латино-американска држава. 

Корупција, бруталност и експлоатација се присутни секој ден. 

Неколкумина луѓе почнуваат со организиран отпор под водство на познатиот командос Караско наречен „Ел леопард“. 

Режија: Антони Досон 
Улоги: Луис Колинс, Клаус Кински, Кристина Донадио