Филмови

Заводничка

Сосетката на Дарлен, Марси се сожалува за Џејк, и и’ предлага нешто што ќе се претвори во неочекувана авантура...

Недела, 28.04.2013 во 22:45 ч.

Заводничка (Lover Girl)

Џејки има 16 години, а нејзината најка ја напушти.

Таа ќе ја пронајде нејзината постара сестра Дарлен во Лос Ангелес, но таа ќе ја отфрли.

Сосетката на Дарлен, Марси се сожалува за Џејк, и и’ предлага нешто што ќе се претвори во неочекувана авантура...

Режија: Лиза Адорио и Џо Сиракјуз
Играат: Тара Сабкоф, Сандра Бернард, Кристи Свенсон