Филмови

Бесмртност

Еден вампир во Лондон е во потрага по идеалната жена...

Сабота 27.04.2013 во 23:20 ч.

Бесмртност

Еден вампир во Лондон е во потрага по идеалната жена... 

Филмот почнува со едно од највозбудливите Филмски отворања снимени било кога. Камерата се спушта од небото и низ гранките на дрвјата ги повикува спомените на едно детство кој ги раскажува главниот јунак Стивен Грилч (Џад Лоу). 

Тој раскажува за неговиот страв од качување по дрвја и се сеќава на деталји како што се крварења од ушите... И тогаш ви се прикажувааат дрвјата од друга перспектива и гледате дека во гранките е заглавен еден автомобил...

На рацете на Стивенм кој поминува оттука додека полицијата се чуди како овој автомобил заглавил во гранките на дрвото, заочнуваат да паѓаат капки крв од височините на дрвото.

Режија:По-Чин Леонг
Играат: Џад Лоу, Елина Ловенсон