Филмови

Капетанот Џек

Тие заминаа како губитници, но се вратија како херои.

Четврток, 25.03.2013 во 00:00

Капетанот Џек (Captain Jack)

Никој не веруваше дека тврдоглавиот капетан Џек од малото пристаниште е за големи подвизи.

Неговата голема страст и благородна цел обедини една занимлива група луѓе.

Тие заминаа како губитници, но се вратија како херои.

Режија: Роберт Јанг
Улоги: Боб Хоскинс, Сејди Фрост