Филмови

Во рајот нема храна за риби

Откако таа ја прекинува врската со него, тој одлучува да се испрати себе си во пакет...

Вторник 23.04.2013 во 23:45

Во рајот нема храна за риби (There’s no Fish Food in Heaven)

Црна комедија за опсесивниот уличен сликар на графити Џеф кој се вљубува во фрустрираната сликарка Мона. 

Откако таа ја прекинува врската со него, тој одлучува да се испрати себе си во пакет. 

Таа ја прима кутијата и по љубовта врз неа со харизматичниот странец, таа при отворање на кутијата го забодува со ножичките во главата, со што го убива. 

По ова духот на Џеф комуницира само со Мона се додека таа не го губи телото при кражба на камионот во кој го пренесува.

Режија: Еленор Гејвер
Улоги: Фаируза Балк, Ноа Тејлор, Патрик Демпси