Филмови

Силиконски гради

Тие го постигнуваат посакуваниот успех, но по која цена.

Недела, 21.04.2013 во 22:45

Силиконски гради (Breast Men)

Приказна за двајца млади пластични хирурзи кои сонуваат да успеат во животот. 

Тие го постигнуваат посакуваниот успех, но по која цена.

Режија: Лоренс О’Нил
Улоги: Дејвид Швимер, Крис Купер