Филмови

Напуштена

Мери Волш го остава момчето во болница на рутинска ортопедска операција, но кога се враќа да го однесе дома, тој е мистериозно исчезнат.

Сабота 20.04.2013 во 22:45 ч.

Напуштена (Abandoned) 

Мери Волш го остава момчето во болница на рутинска ортопедска операција, но кога се враќа да го однесе дома, тој е мистериозно исчезнат. 

Го нема никаде во евиденција и полициската претрага не дава резултати. 

Мери е френетична и ја носат кај болничкиот психијатар кој ја прогласува за нестабилна. 

Сега не само што мора да си го најде момчето туку и да докаже дека не е полудена. 

Режија: Мајкл Фејфер 
Главни улоги: Британи Марфи, Дин Кеин