Сцена

Џенифер Гарнер во новиот акциски трилер „Пеперминт"

Познатата актерка Џенифер Гарнер ќе ја одигра главната улога во претстојниот акциски трилер „Пеперминт", кој во кината доаѓа во септември оваа година.

02.06.2018 19:29:34

Познатата актерка Џенифер Гарнер ќе ја одигра главната улога во претстојниот акциски трилер „Пеперминт", кој во кината доаѓа во септември оваа година.

„Пеперминт“ е во режија на францускиот режисер Пјер Морел, а сценариото за филмот го напиша Чет Сент Џон..

Филмот следи приказна за млада мајка чиј сопруг и ќерка се убиени и таа одлуува да се одмазди на напријателите.

Покрај Гарнер, во филмот настапуваат и Ричард Кабрал, Џон Ортиз, Џон Галагер и многу други,.

„Пеперминт" ќе биде премиерно прикажан на 7 септември во Америка, а потоа ќе пристигне и во другите делови на светот.