Црна хроника

Гори зрада во Аеродром

Пожар избувна во подрумските простории зграда во повеќекатница на ул. Владимир Комаров во Аеродром.

06.05.2018 15:13:08

Пожар избувна во подрумските простории зграда во повеќекатница на ул. Владимир Комаров во Аеродром.

На местото веќе се наоѓаат шест противвпожарни возила, а полицијата го блокира пристапот на улицата и запрен е сообраќајот. 

Пожарникарите се обидуваат да го изгаснат пожарот во подрумските простории од каде што излегува чад.

Граѓаните од зградата и од соседните згради се излезени надвор.

 Од полицијата соопштуваат дека пожарот бил пријавен околу 14.10 минути и оти се уште не се знаат причините за пожарот.