Спорт

Богат спонзорски договор за Рома

Раководството на Рома потврди дека клубот потпишал повеќе годишен договор за спонзорство со „Qatar airlines“.

23.04.2018 18:33:32
И покрај тоа што не сакаа да ги откријат финансиските детали од Рома потврдуваат дека договорот, во важност до 2021 година, е најпрофитабилниот во историјата на клубот.