Црна хроника

Пукање во маркет во Чаир

Машко лице денеска пукало во вработената А.Ѓ. во маркетот „Кипер“ во Чаир.

13.04.2018 18:13:21

Вооружен инцидент се случил денес околу 14 и 30 часот во супер маркетот “Кипер” на улица Кемал Сејфула. Вработените пријавиле дека кон вработената во маркетот е пукано со огнено оружје од страна на лице по име А.Ш , по што истиот се дал во бегство во непознат правец.

Г.А е пренесена на Ургентниот Центар.

Повредената Г.А и осомничениот претходно биле во љубовна врска, велат вработените во маркетот.

Полицијата работи на расчистување на случајот