Живот и стил

Порнхаб нуди бесплатна членарина за жителите на градови со „сочни“ имиња

Светски познатата порно страница Порнхаб нуди бесплатна премиум членарина за жителите на гратчето Фукинг, Австрија, кои бројат вкупно околу сто лица.

29.03.2018 15:20:35

Светски познатата порно страница Порнхаб нуди бесплатна премиум членарина за жителите на гратчето Фукинг, Австрија, кои бројат вкупно околу сто лица.

Американската порно страница одлучи да им овозможи доживотно бесплатен пристап на сите луѓе што живеат во места со „сочни“ имиња, иако, на пример, австриското гратче Fucking на англиски се изговара „Факинг“, а на германски - Фукинг.

Други места коишто ќе имаат бесплатен пристап до Порнхаб, се и Форт Дик во Калифорнија, Биг Бивер во Пенсилванија, Клајмакс во Мичиген, швајцарските населби Петинг, Тиц, Венер, Бич, потоа - Хорни Полис во Чешка, Ла Вагина во Италија, Оржи во Франција, Блоухард во Австралија...

Селата Горно и Долно Дупени засега не се опфатени со овој проект.