Македонија

ВМРО-ДПМНЕ демантира дека имало средба меѓу Мицковски, Заев и Џафери

ВМРО-ДПМНЕ ги демантира информациите кои излегоа во медиумите дека се одржува средба помеѓу претседателот на партијата г. Христијан Мицкоски, Зоран Заев и Талат Џафери во Собрание на Република Македонија.

14.03.2018 13:19:05
 ВМРО-ДПМНЕ ги демантира информациите кои излегоа во медиумите дека се одржува средба помеѓу претседателот на партијата г. Христијан Мицкоски, Зоран Заев и Талат Џафери  во Собрание на Република Македонија - соопшти Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ.