Црна хроника

Татко пријавил дека девет дена син му е недостапен на телефон

Педесет и три годишен тетовец вчера пријавил дека е исчезнат неговиот 28-годишен син.

17.01.2018 11:24:29
Педесет и три годишен тетовец вчера пријавил дека е исчезнат неговиот 28-годишен син.

На 09 јануари, таткото последен пат телефонски разговарал со Е.Б. и тој бил во Скопје, но во полицијата рекол дека од тој ден е недостапен и не се вратил дома.