Сцена

Почина Долорес О’Риордан, пејачката на бендот „Кренберис“

Пејачката на популарната ирска група „Кренберис“, Долорес О’Риордан денеска почина во Лондон, во 47. година од животот за време на нејзиниот престој во Велика Британија.

15.01.2018 20:17:39
Пејачката на популарната ирска група „Кренберис“, Долорес О’Риордан денеска почина во Лондон, во 47. година од животот за време на нејзиниот престој во Велика Британија.

Засега не се познати официјални детали за причината за смртта, освен дека починала ненадејно и нејзиното семејство е во шок.