Спорт

Три нови имиња во Вардар

Пред стартот на подготовките за продолжението од сезоната Вардар ги претстави трите засилувања кои дојдоа од Пелистер.

09.01.2018 20:03:14
Во продолжението од шампионатот "црвено црниот" дрес ќе го носат Јован Попзлатанов, Кристијан Тошевски и Матеј Цветановски.  

Тројцата фудбалери со најтрофејниот македонски клуб потпишаа договори на три години.