Свет

Се урна авион на американската воена морнарица

Авион на американската воена морнарица, со 11 патници и членови на екипажот се урна во Јапонско Море, југоисточно од Окинава.

22.11.2017 11:28:08

Авион на американската воена морнарица, со 11 патници и членови на екипажот се урна во Јапонско Море, југоисточно од Окинава.

Веста за несреќата е потврдена од претставник на американската воена морнарица, но без да наведе детали.