Спорт

Нов договор на Несторовски со Палермо

Македонскиот репрезентативец Илија Несторовски го продолжи договорот со Палермо.

13.11.2017 13:04:26
И покрај многубројните понуди и очекувањата напаѓачот да го напушти клубот откако се пресели во Серија Б, двете страни се одлучија на продолжување на соработката.

Истата е на дополнителни три сезони, а со новиот договор се шпекулира со дополнителни бонуси за Несторовски од половина милион евра.