Македонија

(ВИДЕО) Ексклузивно интервју со Васко Ефтов во емисијата „Алфаскоп“

Новинарот Васко Ефтов гостуваше во емисијата „Алфаскоп“ на Алфа телевизија, каде зборуваше за претстојните локални избори, за проблемот со името, како и за многу други актуелни теми.

12.10.2017 14:53:12
Новинарот Васко Ефтов гостуваше во емисијата „Алфаскоп“ на Алфа телевизија, каде зборуваше за претстојните локални избори, за проблемот со името, како и за многу други теми.  

Погледното го целото видео...