Култура

„Таго: Корејски тапан 2“ на плоштадот „Македонија“

На плоштадот „Македонија“ вечер ќе се одржи музичко-сценскиот спектакл „Таго: Корејски тапан 2“.

08.10.2017 15:11:59

На плоштадот „Македонија“ вечер ќе се одржи музичко-сценскиот спектакл „Таго: Корејски тапан 2“.

Настапот на корејската група Tago&АtoBIZ почнува во 19 часот и е дел од манифестацијата „Бела ноќ“. Требаше да се одржи вчера, но, како што информира Младинскиот културен ценатр (МКЦ),  беше одложен поради лошото време.