Свет

Полицијата добила дојава за истрели во средно училиште во американското гратче Спокејн

Во средно училиште во близина на гратчето Спокејн, во американската држава Вашингтон, пријавено е пукање од огнено оружје, по што полицијата веднаш се упатила на местото на инцидентот.

13.09.2017 21:12:45

Во средно училиште во близина на гратчето Спокејн, во американската држава Вашингтон, пријавено е пукање од огнено оружје, по што полицијата веднаш се упатила на местото на инцидентот.

Истрелите се слушнале во училиштето Фримен.

На социјалната мрежа Твитер, раководството на училишните напишало дека од безбедносни причини го затвориле кампусот.

Засега нема други информации за инцидентот.