Култура

Почнува „Крушево етно град 2017“

Со формирање Поворка во Домот на културата во Крушево, вечер почнува годинашната манифестација „Крушево етно град“.

26.07.2017 12:07:55
 Со формирање Поворка во Домот на културата во Крушево, вечер почнува годинашната манифестација „Крушево етно град“.
 
Официјалното отворање ќе биде на Градскиот плоштад.
 
Манифестацијата ќе трае шест дена, а организаторите најавуваат интересни содржини за посетителите.